Direct naar de inhoud.

Vrouw (21) gewond bij eenzijdig ongeval

  • door:
  • op:

ambulanceWEDDERVEEN – Een 21-jarige vrouw uit de gemeente Stadskanaal is vrijdagavond op de Hoofdweg in Wedderveer gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw kwam door onoplettendheid in de rechterberm terecht. Zij botste vervolgens tegen een boom.

Het slachtoffer werd met de nodige voorzorg door brandweerpersoneel uit haar auto gehaald. De vrouw werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht. De zwaar beschadigde auto werd afgesleept. De politie heeft een rapportage en een analyse van het ongeval gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-