Direct naar de inhoud.

Wedderbergen wint zilver bij RECRON publieksprijs

  • door:
  • op:

zwembad-poelsnipWEDDE – Camping Wedderbergen was een van de genomineerden voor de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2014’. De RECRON heeft afgelopen zomer voor het eerst deze publieksprijs gelanceerd. Iedere gast kon stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf en hieruit kwamen 5 genomineerden, waaronder camping Wedderbergen.

Wedderbergen eindigde gisteren samen met camping Zonneweelde op de eerste plaats, waarna een speciale verdeelsleutel de doorslag gaf. Toch is Wedderbergen zeer tevreden zoals Diny Fluttert, eigenaar van camping Wedderbergen, na de uitreiking aangaf: “Met de rapportcijfers 9,2 voor gastvrijheid, een 9,1 voor hygiëne, een 9,0 voor de omgeving/activiteiten en een 8,7 voor horeca voelen wij ons ook de winnaar.”

Het afgelopen jaar heeft camping Wedderbergen veel tijd en geld geïnvesteerd in een splinternieuw zwembad. Het zwembad is dit voorjaar gerealiseerd met veel vernieuwende technische snufjes, waardoor er extra zuinig met energie en milieu wordt omgegaan. Het zwembad wordt gereinigd met calcium-granulaat in plaats van chloor. Een natuurlijk product dat zorgt voor een grondige reiniging zonder de agressieve bijwerkingen van chloor. Als verwarming van het zwemwater is gekozen voor een speciale houtkachel. Deze kachel verwarmt het water door het verbranden van houtsnippers, gemaakt van afval van snoeiwerkzaamheden, oude pallets, etc. Een erg milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Camping Wedderbergen heeft daarnaast gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Er wordt veel tijd besteed aan het verstrekken van goede informatie en het welzijn van de gasten. Dit is ook terug te horen in de meningen van de gasten en te zien aan de rapportcijfers die werden behaald door camping Wedderbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-