Direct naar de inhoud.

Proat toch Grunnegs met mie cover op Kenny B’s hit Parijs.

  • door:
  • op:
Michael Hoppentocht  (f: Facebook)
Michael Hoppentocht (f: Facebook)

STADSKANAAL – Geintje wordt ineens YouTube hit! En zo kan het verkeren dat je ineens mega populair wordt. Vanwege de overvolle mailbox met verzoekjes tot een cover van de Groningse versie Kenny B’s monsterhit Parijs (praat Nederlands met me)  gingen Fieze Rik en de Beunhaas, de mannen van Wat Aans, an het schrijven. ‘En we hadden dus al een pasklaar refreintje liggen’, aldus de rappers via RTV Noord. ‘Maar we wilden er graag nog iemand bij, ook voor de live optredens.’Daarom schakelden ze zanger Michael Hoppentocht uit Stadskanaal in.

En zo is er na onder andere de Amsterdamse, Haagse en Rotterdamse variant nu ook een Groningse parodie in een Stadskanaalster sausje ontstaan. En met succes..

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal