Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gewonden na ongeval tijdens proefrit

Foto: Hendrik Buseman - 112kanaalstreek

Foto: Hendrik Buseman – 112kanaalstreek

GASSELTE – Op de N378 bij Gasselte zijn donderdagmiddag rond één uur twee auto’s op elkaar gebotst. Daarbij zijn drie personen gewond geraakt, waarvan één ernstig. Een van de auto’s wilde de voorrangsweg zonder voorrang te verlenen oversteken en werd daarbij vol geraakt door de andere auto met aanhanger. Het zou gaan om een dame die een proefrit maakte in een nieuwe auto. Het slachtoffer liep vermoedelijk hersenletsel op en is met spoed per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. Het Mobiel Medische Team was ook opgeroepen maar het ambulance personeel heeft omdat er haast was geboden hier niet opgewacht. Of er onderweg een rendez vous (ontmoeting) met het MMT heeft plaats gevonden is onbekend. De twee andere slachtoffers werden met een tweede ambulance afgevoerd. De VOA heeft voor hun onderzoek de situatie ter plaatse vast gelegd. Bergingsbedrijf Hamstra heeft beide auto’s en de aanhangwagen met auto afgesleept.

Tekst en foto: Hendrik Buseman – 112Kanaalstreek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.