Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden voor poging tot doodslag

Archief foto: M. Dol - RTV-S

Archief foto: M. Dol – RTV-S

BUINEN – De politie hield donderdagmorgen een 34-jarige inwoner van Buinen aan. Hij wordt ervan verdacht opzettelijk met zijn auto te zijn ingereden op een de Hoofdstraat overstekende 50-jarige buurman.

Deze laatste verklaarde dat hij de weg overstak, zijn buurman in de auto aan zag komen, dat die extra gas gaf en op hem inreed. Door aan de kant te springen kon hij een aanrijding voorkomen. Ook zou de bestuurder zijn middelvinger tegen hem opgestoken hebben. Volgens de 50-jarige zouden er vroeger problemen tussen beide zijn geweest. De 34-jarige verklaarde dat juist de buurman zijn middelvinger tegen hem opstak waarna hij dit ook deed en door reed. Hij verklaarde niet op hem ingereden te zijn. Tijdens onderzoek bleek de verdachte geen rijbewijs te bezitten. De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.