Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie onderzoekt woningoverval

PolitieNIEUW-BUINEN – De politie verricht onderzoek naar een woningoverval aan de Rozenlaan in Nieuw Buinen.

In nacht van maandag op dinsdag kreeg de politie een melding binnen dat de 78-jarige bewoner van een woning aan de Rozenlaan was overvallen en daarbij gewond was geraakt. Ter plekke troffen agenten het gewonde slachtoffer aan in zijn woning. De man verklaarde dat hij was overvallen door twee onbekende mannen en geld moest afstaan. Een onbekend geldbedrag werd afgegeven en de verdachten gingen er vervolgens vandoor. Onderzoek moet uitwijzen waardoor het slachtoffer aan zijn hoofd gewond raakte. De man werd met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis in Groningen overgebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek en van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Heeft u maandagavond tussen 23.00 uur en 24.00 uur iets verdachts gezien op de Rozenlaan in Nieuw Buinen of hebt u informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem (Meld Misdaad Anoniem) via 0800 7000.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.