Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wegafsluiting Kruisstraat in Musselkanaal

wegwerkzaamheden.jpgMUSSELKANAAL – Vanaf maandag 23 mei tot en met vrijdag 10 juni is de Kruisstraat afgesloten, omdat er een nieuw riool wordt aangelegd. In verband met de voorbereidingen hiervan is vanaf a.s. maandag slechts één weghelft toegankelijk voor het verkeer.

Stremming
Om de aanleg in de Kruisstraat mogelijk te maken, moet de Gasunie de ligging van de gasleiding in de straat eerst aanpassen. Deze werkzaamheden vinden plaats van maandag 9 mei tot en met zondag 22 mei. Daardoor wordt één weghelft van de Kruisstraat tijdelijk afgesloten. Er wordt een verkeersinstallatie geplaatst, zodat het verkeer aan de andere weghelft doorgang kan vinden.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.