Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

N34 komend weekend dicht, afrit bij Odoorn verdwijnt

De N34 is komend weekend afgesloten tussen Exloo en Emmen. Foto: Provincie Drenthe

ODOORN – De N34 gaat het komende vrijdag om 18 uur dicht dicht tussen Exloo en de afrit Emmen-Noord. Er worden werkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwe aansluiting bij Klijndijk. Hierdoor verdwijnt de op- en af rit naar Odoorn. De afsluiting duurt tot maandagochtend 6 uur.

Naast asfalteerwerkzaamheden gaat er een vangrail geplaatst worden tussen de Borgerderweg bij en de N34. Het verkeer van en naar Odoorn moet de komende weken omrijden via Exloo of Klijndijk. Het werk zal  een aantal weken in beslag nemen, maar is alleen dit weekend afgesloten. De verwachting is dat in december het verkeer via de  Borgerderwerg via de aansluiting bij Exloo weer de N34 kan oprijden.

 

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.