Direct naar de inhoud.

Militaire oefening van 17 tot en met 20 april

  • door:
  • op:
Foto : ministerie van Defensie

BORGER- Van 17 tot en met 20 april is er een militaire oefening in delen van de provincies Drenthe en Friesland. Hieraan doet een eenheid van 30 militairen en 24 militaire voertuigen, waaronder 3 helikopters, mee. De helikopterbemanningen worden getraind in het opsporen van doelen. Hierbij vliegen zij ook laag. De militairen zijn bewapend, maar gebruiken geen (oefen)munitie. De eenheid maakt in principe alleen gebruik van openbaar terrein. Wanneer zij toch niet-openbare locaties gebruiken, vragen zij vooraf toestemming aan de eigenaar of beheerder

Schade melden

Als de oefening ondanks voorzorgsmaatregelen tot schade leidt, kunt u dit melden aan het ministerie van Defensie. Dit kunt u doen door een brief te sturen naar CDC/JDV/Sectie Claims, postbus 90004, 3509 AA Utrecht. U kunt ook bellen naar 088-9561 951 of mailen naar jdvclaims@mindef.nl. Geef daarbij zoveel mogelijk nuttige gegevens door, zoals datum, plaats en bijvoorbeeld een voertuigkenteken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal