Direct naar de inhoud.

Schutrups Inside met FC Emmen trainer Dick Lukkien

  • door:
  • op:
Dick Lukkien
Foto: RtvDrenthe

EXLOO- Gaat de succesvolle trainer Dick Lukkien in op het aanbod van Heracles of staat hij volgend seizoen bij FC Emmen aan het roer in de Eredivisie? Redt Dick Schreuder met PEC Zwolle het vege lijf of moet hij een stapje terug doen naar de Eerste Divisie?  Donderdagavond 21 april worden mogelijk deze vragen beantwoord tijdens Schutrups Inside in Exloo.

Het evenement wordt gehouden in de winkel van Schutrups Exoo. Sportverslaggever Niels dijkhuizen  van RTV Drenthe zal als gastheer in gesprek gaan met verschillende mensen, waaronder de twee trainers Lukkien en Schreuder. Ook doelman Jan de Boer en de Slowaakse middenvelder Tomáš Suslov van FC Groningen schuiven aan.  Tijdens de gesprekken zullen onder meer de onderwerpen zoals beleidsperikelen, de aan- en verkoop van spelers en een mogelijk kampioenschap van FC Emmen aanbod kome,

Schuttrups Inside vindt plaats in de winkel van Schutrups Exloo en is bij te wonen. Inloop is om 19.00 uur en Ticket zijn voor tien euro te bestellen op de website van Schutrups.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal