Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ongelukken met letsel in Stadskanaal

F: Flexteam Groningen

F tweet: Flexteam Groningen

STADSKANAAL – Vrijdagmorgen waren er twee ongevallen te betreuren in Stadskanaal. Aan de Hoofdstraat / Drouwenerstraat is een vrouw (met open paraplu, daardoor minder zicht) zonder goed uit te kijken de weg overgestoken. Zij werd aangereden door een zojuist passerende auto van de gemeente en liep daardoor onbekend letsel op. Het tweede ongeval was op de rotonde van de Van Boekerenweg / Atlantislaan. Hierbij ging het om een eenzijdig ongeval met letsel.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.