Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietstocht voor senioren op woensdag 13 juli

FietsenVEENDAM – Op woensdag 13 juli organiseert de gemeente Veendam een fietstocht voor senioren. De start is om 13.30 uur bij de ingang van Indoorcentrum Veendam aan het Jan Salwaplein 1. Deze fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren.

De route
Er wordt een route gefietst van ongeveer 30 kilometer. De route kan in kleine groepen of in tweetallen worden gefietst. Het is ook mogelijk om de route in een grotere groep te fietsen. Alle deelnemers ontvangen bij de start een routebeschrijving. Halverwege de tocht is er een gezamenlijke pauze. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Deelnemen?
Deelname aan de fietstocht kost € 1,00 per persoon. Aanmelden kan tot en met zondag 10 juli 2016 door een e-mail te sturen aan Petra van den Bosch: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of telefonisch via 06-1139 4301.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.