Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Keukenbrand in Musselkanaal

Brandweer-logo-MUSSELKANAAL – Maandagavond heeft een keukenbrand voor flinke rookschade gezorgd bij een woning in Musselkanaal. Een buurtbewoonster ontdekte dat er brand was in de keuken van een woning aan de Anemonenstraat. De brandweer van Stadskanaal werd gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat de brand werd veroorzaakt door een vergeten pannetje op het vuur. De brand was snel gedoofd door het inzetten van een hogedrukstraal. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, wel was er veel rookschade.

[112regioflits]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.