Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drama in Continentenlaan, vrouw overleden

VEENDAM – (door Peter Panneman) – De 48-jarige bewoonster van het huis aan de Continentenlaan in Veendam is aan haar verwondingen bezweken. Dat heeft de politie vanmiddag bevestigd. De andere gewonde is een 51-jarige man uit Amsterdam. Hij is de vriend van het slachtoffer. De man ligt in het ziekenhuis. Lees ook onze eerdere berichtgeving hierover. Een derde gewonde betrof een politieman die zich gesneden had aan glas.

In de woning aan de Continentenlaan in Veendam had de politie vrijdagmorgen 2 gewonde personen aangetroffen. Het is voor de politie  nog onduidelijk wat voor drama zich in deze woning heeft afgespeeld. Meerdere ambulances en een traumahelikopter waren aanwezig. De politie startte direct een onderzoek in de woning. Onderzoek moet uitwijzen wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.

[Peter Panneman]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.