Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Into the desert bij Baptisten in Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN – Een dienst die gaat over het leven in de woestijn, en dan wel onze eigen ‘woestijn’. In die woestijnperiodes is het namelijk leeg en lijkt er geen weg terug te zijn. Vaak vragen we ons dan af waar God mee bezig is in ons leven, adus de Baptistengemeente Nieuw Buinen.

Show

Charles Campbell, die voor de tweede keer komt spreken bij ‘InSight’, zal de bezoekers  meenemen in een show en vertellen hoe om te kunnen gaan met deze strijd. Ook de Baptisten je mee in een toffe avond vol aanbidding met muziek van onder andere Hillsong, Kari Jobe, Gateway Worship en Jesus Culture. 5 maart om 19.30 uur bij Bapistengemeente Nieuw-Buinen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.