Direct naar de inhoud.

Alpha cursus bij Baptisten Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:

NIEUW-BUINEN – Het nieuwe jaar is weer begonnen en dan staat de Alpha cursus binnen veel kerken weer op het programma. Wat is Alpha? Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Vraag u zich af of er meer is? Bent u op zoek naar de zin van uw leven? Loopt u rond met andere levensvragen of zou u meer te weten willen komen over het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus misschien iets voor u.

Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten kunt u ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Samen nadenken over vijftien inspirerende onderwerpen, allemaal vervat in het instructieboekje, met nieuwe mensen die hun eigen vragen en ideeën hebben. Ook binnen de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen start weer een Alpha cursus, maandag 16 januari om 19.30 uur is er informatieavond.

Een week later op maandag 23 januari begint dan de wekelijkse cursus, om de kosten hoeft u het niet te laten, deelname is gratis. Heeft u interesse? Kom dan vrijblijvend naar de informatieavond, het verplicht u tot niets. De baptisten Gemeente Nieuw-Buinen vindt u aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen.

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal