Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerkdienst zondagmorgen live uit Mussel

RTV1 – Zondag 18 december, de vierde Advent, zenden we om 09.30 uur wederom een kerkdienst uit. Deze dienst kom ‘live’ vanuit de Ger. kerk Vrijgemaakt uit Mussel. In deze dienst gaat voor Ds. W.C.van Slooten, Chr. Gereformeerde predikant te Mussel. Vanaf 06.00 uur kunt u genieten van Praise en Gospel, samengesteld door Arnold Jeuring. Om 08.00 uur ‘Gain end of Zwet’ door Wim Zeeman. Vanaf 09.00 uur neemt het RTVeen zondagmorgenteam het dan over. Techniek: Gert Wubs. Presentatie Wim Gelling.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.