Direct naar de inhoud.

Andrew Ehrenzeller (Jesus Culture) in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM – De vraag wordt regelmatig gesteld. Wat maakt een groep als Jesus Culture zo aantrekkelijk voor een nieuwe generatie? Een antwoord ligt wellicht in hoe Andew Ehrenzeller, een van de aanbiddingsleiders die betrokken is bij Jesus Culture, zijn eigen muziek omschrijft: rijk en complex van inhoud maar niet te gecompliceerd. Een nieuw geluid, maar een roep zo oud als de mens zelf.

Andrew Ehrenzeller komt speciaal naar Veendam voor een unieke City Worship Night op zaterdag 30 juni in Veendam. Hij zal dit concert samen met Heartbeat Worship verzorgen. De toegang is gratis.

Andrew Ehrenzeller groeide op bij Cape Canaveral, waar de verschillende raketten en space shuttles van NASA gelanceerd werden. Als kind schreef hij al zijn eigen muziek al, geïnspireerd door deze reizen naar de hemel. De muziek die hij inmiddels maakt, blijkt in trek bij liefhebbers van Jesus Culture, Bethel Music en Jason Upton. Vorig jaar maakte het Nederlandse publiek kennis met de Amerikaan, toen hij één van de gasten was op het Openskies Worship festival.

De avond is in “De Hoeksteen” blankensteinkade 6 te Veendam en begint om 19:30 uur. De toegang is gratis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal