Direct naar de inhoud.

Afscheid van het tijdperk Music & Meeting

  • door:
  • op:

TWEEDE EXLOËRMOND – Op 21 april heeft de laatste editie van Music & Meeting plaatsgevonden. Speciaal voor deze avond was de band Sela als optredende artiesten gevraagd. Leadzangers Mirjam Kerkhof en Frans Korpershoek hebben samen met hun bandleden het publiek een geweldige avond bezorgd. Deze 35e editie was nagenoeg uitverkocht. Middels een prachtig countdownfilmpje werden de artiesten van afgelopen jaren nog eens in beeld gebracht. Het vierkoppig bestuur werd verrast door de plaatselijke dominee. Hij riep hen op het podium en bedankte hen in woord en met bloemen voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Christelijk

Music & Meeting bestond ruim 15 jaar en heeft in 35 edities de meest bekende christelijke artiesten naar Tweede Exloërmond gebracht en hen een podium gegeven. Traditiegetrouw gebeurde dat met Pasen, maar daarnaast vonden er verspreid door het jaar nog enkele, wat kleinere edities plaats. Naast het bestuur hielpen er ook veel vrijwilligers en sponsors om dit evenement mogelijk te maken. Het bestuur geeft aan tevreden op deze editie en de andere edities terug te kijken. Ze sluiten het tijdperk Music & Meeting met enige weemoed af!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal