Direct naar de inhoud.

Trinity, TimZingt en Neema Ntatel op de 28e Music & Meeting

  • door:
  • op:
Trinity en Neema live
Trinity en Neema live

TWEEDE EXLOËRMOND – Een uniek concert op 2e Paasdag (28 maart) met de worldbeatband Trinity en de cabaretier TimZingt.  Dit jaar is er ook een speciale gast: Neema Ntalel (bekend van The daughters of Africa) een awardwinning zangeres uit Kenia. Zij zingt mee op de CD Mundo en Desert Rain van Trinity. Deze artiesten zullen samen, maar ook los van elkaar optreden. Een unieke kans om hen in deze samenstelling te kunnen zien in Tweede Exloërmond in de Hunsowhal, zuiderdiep 33
Trinity is een worldbeat band bestaande uit 4 Nederlandse mannen, waarvan 3 broers en de uit Stadskanaal afkomstige bassist Bert Bos. Hun mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een spannende mix. Op het podium zorgt hun live performance ervoor dat ieder optreden uitmondt in een groot feest. Trinity is geen onbekende band meer, zo mochten ze de afgelopen tijd spelen op de hoofdpodia van de Katholieke Jongerendag  en in het Gelredome op de EO-jongerendag. Ook is Trinity een veelgevraagde band in het buitenland, zo mochten ze het afgelopen jaar optreden op grote podia in Lithouwen, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Belgie, Kenia, Cambodja, Senegal en Peru. Op dit concert zal Trinity samen met Neema Ntalel een aantal nummers van hun nieuwe CD gaan spelen, de nieuwe CD (Desert Rain) komt begin april pas officieel uit. De CD is geproduceerd door Gordon Groothedde, bekend van o.a. Nick & Simon en Marco Borsato.
Inmiddels is de voorverkoop voor dit concert van start gegaan.
De kaarten kosten in de voorverkoop € 11,00.
Kaarten voor dit concert zijn online verkrijgbaar via: www.musicandmeeting.nl

Tevens is er kaartverkoop bij onderstaande winkels (geen reserveringskosten):

Ev. Boekenwinkel – Hoofdstraat 76 – Stadskanaal
Ev. Boekenwinkel – Wilhelminastraat 54 – Emmen

De Fakkel – Van Echtenstraat 5 – Hoogeveen
Alons – Noorderkijl 1 – Tweede Exloërmond
Huizinga boeken & kado’s – Kerkstraat 30 – Veendam

Het concert begint om 19.41 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal