Direct naar de inhoud.

Insight Worship Night in Nieuw Buinen

Foto: Geert Smit

NIEUW BUINEN – Na een spetterende jaarafsluiting met 1000 bezoekers bij “Heaven on Earth” in het Pagecentrum Stadskanaal staat de grote groep jonge mensen van ‘Insight Worship’ al weer helemaal klaar voor de volgende Worship Night in de Baptisten Kerk in Nieuw-Buinen.

Aanbidding

Samen, met de bezoekers, God te dienen door hem groot te maken in muziek en aanbidding is het verlangen van de groep. Heine Bosma gaat die avond verder in op het thema “volhouden”. Heine is hoofd muziek bij de Vrije Baptisten gemeente “Bethel” in Drachten en een van de drijvende krachten achter Worship Central Nederland. Hij heeft een hart voor aanbidding en kan dit erg goed overbrengen naar anderen. De groep ziet erg uit naar wat Heine op 18 februari gaat delen. Ook nu weer een toffe avond met muziek van o.a. Amanda Cook met “God I Look to You”.

Facebook

Via hun facebookpagina hebben ze een link naar dit nummer al aangekondigd zodat het al een beetje bekend en er mee gedaan kan worden: www.facebook.com/insightnieuwbuinen. Uiteraard met veel meer nummers, van bijvoorbeeld: Gateway Worship, Hillsong, Bethel en Opwekking en met een van de nummers van de nieuwe EP van InSight Worship.

Zondag 18 februari, aanvang 19.30 uur in de Baptisten kerk Dwarsstraat 9 in Nieuw-Buinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-