Direct naar de inhoud.

Insight Christmas dit jaar online evenement

  • door:
  • op:
F: Peter Orsel

NIEUW-BUINEN – De afgelopen vijf jaren stond Insight Christmas bij veel mensen uit de regio in de agenda. Vorig jaar kwamen er zo’n duizend man samen in het Pagedal om hun God te aanbidden. Dit jaar lukt dat vanwege alle coronaregelementen niet en moest het team van Insight op zoek gaan naar een andere oplossing. De kerstdienst gaat digitaal en is zondagavond 20 december te zien op het YouTubekanaal van de organisatie.

Om deze dienst te realiseren hebben zich veel vrijwilligers zich aangemeld om zijn/haar steentje bij te dragen. Op facebook schrijft de christelijke organisatie dat ze zelf overrompeld was van de vele vrijwilligers die voor en achter de schermen hebben meegeholpen om het kerstverhaal te vertellen.

Naast de online dienst heeft Insight ook nog een gratis watching kit gemaakt. In deze digitale folder staan onder andere gespreksvragen, een quiz, prachtige foto’s en een speciale Behind The Scenes video. De watching kit is te downloaden op de website van Insight.

Insight Christmas is zondagavond te zien op YouTube

RTV1 zendt Insight Christmas uit op 1e Kerstdag om 12.00 uit op het tv kanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal