Direct naar de inhoud.

Knoalster producer schrijft titelsong voor Sinterklaasfilm

  • door:
  • op:
F: Facebook Jeroen Russchen

STADSKANAAL – Wie afgelopen week de bioscoopfilm ‘De club van Sinterklaas en het grote pietenfeest’ heeft gezien, die heeft de naam van Jeroen Russchen op de aftiteling zien staan. Misschien viel de naam niet op, maar de 36 jarige producer komt uit Stadskanaal. Het nummer ‘Kado’ heeft hij samen met Catalina Schweighauser en Robert Fisher geschreven. ‘In de film zit een meidengroep van pieten die het nummer zingen’ zegt Jeroen in het RTV1 programma ‘1 op Vrijdag’.

Tino Martin

afgelopen maand kwam het nieuwe album van zanger Tino Martin uit. Daar heeft Russchen vier nummers voor geschreven. Voor het vorige album, dat twee jaar geleden uitgebracht werd, had Russchen ook al drie nummers geschreven. ‘Het is superleuk om te doen’ geeft de producer aan.

Russchen werkt samen met zanger Tino Martin.
F: Facebook Jeroen Russchen

 

Kinderen voor Kinderen

Op diezelfde dag dat het album van Tino Martin uitkwam, bracht Kinderen voor Kinderen ook hun album uit. ‘We hadden een liedje geschreven voor de vorige CD en toen dachten we ‘hij komt er op’, daar was ook alle schijn van, maar dat kwam dus niet.’ Daar baalde de knoalster van, maar hij kreeg afgelopen jaar goed nieuws te horen, want het nummer kwam dit jaar wél op de CD. ‘Het was echt een droom van mij om voor Kinderen voor Kinderen te schrijven, want iedereen kent dat.’ 

Veenkoloniale hit

Toen Jeroen eerder deze maand geïnterviewd werd in het radioprogramma  ‘1 op Zaterdag’ kwam een van de presentatoren met het feit dat de soliste van het nummer uit Nieuw-Buinen komt. Femke Drenth zingt al drie jaar lang in het koor en heeft verschillende solo’s al gehad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal