Direct naar de inhoud.

InSight Christmas 2019 “Your Promise Still Stands”.

  • door:
  • op:
FOto:Gert Smit

STADSKANAAL – Voor de vijfde keer is er weer een “InSight kerstevent” in het Pagedal in Stadskanaal.
Het thema van dit jaar, op zaterdag 14 december, is ‘Your Promise Still Stands’, want God is een God van beloften die Hij ook waar maakt. Jaren voor de komst van Jezus profeteerden velen al over Zijn komst naar de aarde. De Mensenzoon, Verlosser, het Licht van de wereld.

Vorig jaar werd er met bijna duizend enthousiaste bezoekers stil gestaan bij Zijn rol als Vredevorst op deze wereld. Dit jaar wordt uitgekeken naar de beloften die zijn gedaan voor Jezus’ komst. Het mooiste is misschien nog wel dat God niet alleen een God van beloften was, maar dat Hij dat nog steeds is en altijd zal blijven!
Er is weer te gekke muziek uitgezocht, het “InSightkoor” is weer van de partij en Jannica van Barneveld zal spreken. Jannica is o.a. docent godsdienst, pastoraal werker, doet jeugdwerk, spreekt en is worshipleader bij Mozaïek 0318. Kortom een vrouw met een heleboel ervaring.
Ook David Reitsema bekend van onder andere Opwekking zal onderdeel van de avond zijn met spoken word.

Blok dus snel je agenda af, bestel je tickets voor maar €5,- euro en verzeker je van een plek in het Pagecentrum in Stadskanaal! Aanvang 20.00 uur.
Tickets zijn te bestellen via: https://tickets.insightworship.nl

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal