Direct naar de inhoud.

Kees Kraayenoord & Band in Hunsowhal

TWEEDE EXLOËRMOND – Zondag 1 april a.s, eerste paasdag, vindt een uniek optreden plaats in de Hunsowhal in 2e Exloërmond: Kees Kraayenoord & Band! Na 5 jaar is hij terug op het vertrouwde podium bij Music & Meeting.

EO jongerendag

De solocarrière van Kraayenoord kreeg vaste vorm na de opname van het livealbum This is my cry op het Flevo Festival in 2003. Dit album werd een onverwacht groot succes en vanaf dat moment houdt Kraayenoord zich voornamelijk bezig met het uitbrengen van albums en optredens op concerttours en verschillende festivals. Zo stond hij onder meer op het Flevo Festival, de EO-Jongerendag.

In 2013 maakte Kraayenoord bekend minder te gaan optreden om zich te gaan concentreren op zijn werk bij Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal. Deze kerk kwam in november 2014 landelijk in het nieuws toen zij de eerste drive-in dienst in Nederland organiseerde. Het bestuur van Music & Meeting is erg blij dat kees Kraayenoord & Band weer in Tweede Exloërmond komt optreden.

Inmiddels is de voorverkoop voor dit concert van start gegaan. Kaarten voor dit concert zijn online verkrijgbaar via: www.musicandmeeting.nl

Tevens is er kaartverkoop bij onderstaande winkels:

  • – Ev. Boekenwinkel – Hoofdstraat 76 – Stadskanaal
    – Ev. Boekenwinkel – Wilhelminastraat 54 – Emmen
    – Alons – Noorderkijl 1 – Tweede Exloërmond

Het concert begint om 19.57 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-