Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klappen voor de kunst start weer op met optreden Carolien Fels

Klappen voor de kunst start na alle coronamaatregelen komende zaterdag weer op met een optreden van Carolien Fels in Odeon Cultuurhuis. Tot en met eind augustus is er elke zaterdagavond een concert van een lokale artiest.  

Leon Moorman gaf met zijn gitarist Christof Bauwens afgelopen zaterdag alvast een voorproefje van Klappen voor de kunst  Carolien Fels uit Valtharmond zal komende zaterdag samen met haar band een optreden verzorgen. Ook Funny Valentine, Gerhardt Heusinkveld, Mark Harms en Mathijs Zuidema treden ieder een zaterdagavond op in het cultuurhuis.

Zangeres Carolien Fels uit Valthermond treed komende zaterdag op tijdens Klappen voor de kunst.

Tickets kunnen gereserveerd worden via de site van Odeon. Daarnaast zet de organisatie bij veel belangstelling een livestream op zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de optredens in het cultuurhuis.

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.