Direct naar de inhoud.

Mega Piraten Festijn Borger voor de derde keer uitgesteld

  • door:
  • op:
F: Mega Piraten Festijn

BORGER – Het Mega Piraten Festijn in Borger dat al een aantal keer is uitgesteld, krijgt opnieuw een een datum. Dat maakte de organisatie bekend op hun Facebookpagina. ‘In goed overleg met de Gemeente Borger-Odoorn is besloten om het feest te verplaatsen naar zaterdag 14 mei 2022’, aldus de organisatie.

Eind maart zou het muziekevenement plaatsvinden op de bekende weiland in Borger, maar vanwege de coronamaatregelen verwacht de organisatie niet dat het haalbaar is om een groot evenement plaats te laten vinden. ‘We willen dat iedereen zo veilig mogelijk naar het Mega Piraten Festijn kan. Jullie, maar natuurlijk ook de artiesten en de crew. Zelf denken we dat 26 maart te kort dag is om met een gerust hart vanaf half maart de tent te gaan opbouwen.’

Het is niet de eerste domper voor de organisatie van het evenement. De tickethouders hadden tickets gekocht voor het Mega Piraten festijn in het eerste weekend van april van 2021. Deze werd ‘buiten onze schuld om’ verplaatst naar 18 september 2021.  Daarna werd het feest in Borger uitgesteld naar 26 maart 2022.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal