Direct naar de inhoud.

Muziek in centrum Stadskanaal tijdens Muziekaal Stadskanaal

  • door:
  • op:
F: Hielke Bosch

STADSKANAAL – Aankomende zaterdag staat het centrum van Stadskanaal vol met lokale en regionale muzikanten. Vanaf 13.30 uur kunnen de winkelende bezoekers genieten van muziek door  het hele centrum. De negen muzikanten staan op negen verschillende terrassen.  

Zo treedt Bert Drenthe op bij de terrassen van snackbar Benelux en koffiebar Bij Ferdy, staan Jason Staal en Wibrand Brontsema als gelegenheidsduo samen muziek te maken. Muziekduo Aron Daze is te vinden in de Beneluxlaan. Ewout Ketelaar is met zijn gitaar te vinden op het terras van vishandel Boels en Restaria Menistenplein.

Daarnaast zullen ook Bert Bieze, Persona Non Grata, Shaterred Dreams, Johan Stuut en Beecham in het centrum staan om het winkelende publiek te vermaken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal