Direct naar de inhoud.

Tweedehandse parels op de kinderkledingbeurs in Alteveer 

  • door:
  • op:
Leuke tweedehands kinderkleding vond je dit weekend in Alteveer | © Hemmo Kuiper / RTV1

ALTEVEER – Is het al tijd om de zomerkleding van zolder te halen? Als het aan de organisatie van de kinderkledingbeurs in Alteveer ligt wel. Het multifunctionele centrum de Drijscheer in Alteveer organiseerde dit weekend dan ook een speciale kledingbeurs voor kinderkleding. 

Bezoekers konden op zaterdagavond uren neuzen tussen de leukste tweedehands kinderkleding en zo de kledingkast van de jongsten aanvullen. Anderen besloten juist schoon schip te maken en de overbodige kleding uit de kast te verkopen. Van zomerkleding tot winterkleding en van accessoires tot speelgoed, er was voor iedereen wel iets te vinden.  

Op zoek naar de leukste koopjes | © Hemmo Kuiper / RTV1


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal