Direct naar de inhoud.

Iedereen welkom bij Protestantse Gemeente Musselkanaal

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – Zondag 3 september sluit de Protestantse Gemeente Musselkanaal de vakantieperiode af met een gezamenlijke buitendienst bij “de Koepel” op het Willem Diemerplein. De kerkdienst begint dan later dan u gewend bent nl. om 10.30 uur. Aan deze dienst verzorgd eigen combo Protestante Gemeente de muzikale begeleiding.

 

Kinderen

Voor de kinderen is er een kleurplaat om tijdens de preek te kleuren. Het thema van de dienst is ” Heb je even..”. Voorganger is ds. A.B. Wolters. De oppaskinderen worden in de zaal bij “De Ontmoeting” verwacht.
Na de dienst is er koffie/ thee/ limonade. – Bij slecht weer vindt de dienst plaats in “De Ontmoeting”. Marktstraat 44-45 Musselkanaal.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal