Direct naar de inhoud.

Bijzondere Top 2000 kerkdienst in Wildervank

  • door:
  • op:

WILDERVANK – Op zondag 8 januari 2017 organiseert de PKN kerk Veendam – Wildervank voor de derde keer een Top 2000 kerkdienst in de Grote kerk van Wildervank, Torenstraat 80. Deze dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2 en was vorig jaar een succes en werd goed bezocht.

In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God en andere gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Iedereen is van harte welkom om zo door de muziek van alle tijden de God van de eeuwigheid aan te raken! Ds. Grashoff zal de dienst leiden. De toegang van deze Top 2000 kerkdienst is gratis en begint om 16.00 uur. Wel zal er een collecte gehouden worden voor de gemaakte onkosten. Na de dienst is er gelegenheid om samen een kopje koffie/thee te drinken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal