Direct naar de inhoud.

Top 2000 kerkdienst in Wildervank

  • door:
  • op:

WILDERVANK – Op zondag 30 december 2018 organiseert de PKN kerk Veendam – Wildervank voor de vierde keer een Top 2000 kerkdienst in de Grote kerk van Wildervank, Torenstraat 80. Deze dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2 en is ieder jaar een succes en wordt goed bezocht.

Geloof en troost
In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God en andere gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Iedereen is van harte welkom om zo door de muziek van alle tijden de God van de eeuwigheid aan te raken! Ds. Grashoff zal de dienst leiden. De toegang van deze Top 2000 kerkdienst is gratis en begint om 15.00 uur. Wel zal er een collecte gehouden worden voor de gemaakte onkosten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal