Direct naar de inhoud.

Televisiespecial volkskerstzang bij RTV1

  • door:
  • op:
Volkskerstzang Pagecentrum – (F: RTV1)

RTV1 – Ook de kerstdagen kunt u vieren met christelijke RTV1 programma’s zoals ‘Het Bewogen Hart’.

Televisie en radio

Op kerstavond, om 22.00 uur zenden we op de televisie een eerder opgenomen special uit van de volkskerstzang in het Pagecentrum te Stadskanaal. Eerste kerstdag (25 december) een rechtstreekse (radio)kerstdienst vanuit de Pkn kerk de Hoeksteen. Daarna om 11.00 uur een speciale ‘Bewogen Hart’ met hierin de kerstgroeten. Op tweede kerstdag om 09.30 uur een kerstdienst vanuit het Pagedal. Ook dit is te zien op ons televisiekanaal.

RTV1 is de streekomroep voor de Veenkoloniën. Je kunt ons lokale televisiekanaal ontvangen in heel zuid en oost Groningen op kanaal 41 (ziggo), 1458 (KPN) en 25 (SKV). Daarnaast zijn we te zien via onze livestreams oip het internet en via de app: ‘De Lokale Omroep’ op uw mobiele telefoon. -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal