Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Deze supermarkten zijn op Eerste en Tweede Kerstdag open

F: ANP via RTV Noord

REGIO – Een belangrijk ingrediënt voor het kerstdiner vergeten, of toch nog even een extra fles wijn halen? Op eerste kerstdag zijn er 12 supermarkten open. Op tweede kerstdag zijn er een stuk meer winkels open in de regio, namelijk 17. Landelijk gezien zijn op eerste kerstdag bijna de helft van alle supers open en op tweede kerstdag acht op de tien.

Gemeente Stadskanaal

In de gemeente Stadskanaal zijn er 6 winkels open op Eerste Kerstdag. Op Tweede Kerstdag zijn er 7 winkels open. In Musselkanaal blijven de Aldi en Lidl beide dagen dicht. De Poiesz is beide dagen open en de Coop alleen op Tweede Kerstdag. In Stadskanaal blijft de Lidl beide dagen dicht. De Albert Heijn Aldi, beide Jumbo’s en de Poiesz zijn beide dagen open.
De Coop in Onstwedde blijft gesloten.

Gemeente Veendam

In de gemeente Veendam zijn er 4 winkels open op Eerste Kerstdag. Op Tweede Kerstdag zijn er 6 winkels open. In Veendam zijn de Albert Heijn, Jumbo en Poiesz beide dagen. Op Tweede Kerstdag zijn de Aldi en Lidl ook open. De Coop in Wildervank is beide Kerstdagen open.

Gemeente Borger-Odoorn

In de gemeente Borger-Odoorn zijn er vier supermarkten. De Aldi in Borger blijft beide Kerstdagen open. De Albert Heijn is alleen Tweede Kerstdag open. De Aldi in Nieuw-Buinen is beide Kerstdagen open. De Coop in Odoorn is alleen op Tweede Kerstdag open

De cijfers van LocalFocus zijn afkomstig van Openingstijden.nl. Het kan voorkomen dat de informatie inmiddels gewijzigd is. De volgende ketens zijn meegenomen in deze analyse: Albert Heijn, Aldi, Coop, DekaMarkt, Dirk van den Broek, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Lidl, Nettorama, Plus, Poiesz en Vomar.

 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.