Direct naar de inhoud.

Kerkdiensten tijdens kerst op RTV1

  • door:
  • op:
Volkskerstzang Pagecentrum – (F: RTV1)

RTV1 – Zondag 24 december (4e advent) zenden we een Adventsdienst uit vanuit Baptisten gemeente zuid in Stadskanaal. In deze dienst die om 09.30 uur begint gaat voor Ds. Fred Smit. kerstavond zenden wij via de televisie fijne kerstmuziek uit, met om 22.00 uur een opname van De volkskerstzang en samenkomst in het Pagecentrum.

Kerstdagen

Op de éérste kerstdag zenden we om 09.30 uur een dienst uit vanuit de Pkn gemeente Velingspad. Op tweede Kerstdag zenden wij op de televisie een kerstdienst uit, deze dienst is eerder op zondag de 17 december opgenomen in het Pagecentrum.

Op zondag 31 december (oudejaarsdag) komt er een kerkdienst uit de Hervormde Gemeente Oosterkade. De kerkuitzending is er dan tussen 09.00 en 12.00 uur.

De kanalen op TV zijn Ziggo 41-  KPN 1458 en SKV kanaal 25 in Veendam of wereldwijd via onze website.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal