Direct naar de inhoud.

Man krijgt cel voor mishandeling en bedreiging

WILDERVANK – Een 25-jarige man uit Wildervank is voor mishandeling met een knuppel en bedreiging veroordeeld tot negentig dagen cel.

Hiervan zijn 75 dagen voorwaardelijk. De man heeft zijn straf in voorarrest uitgezeten.

De Wildervanker kreeg op 30 augustus in Stadskanaal, waar hij onder begeleiding woonde, ruzie met een medebewoner. Die beschuldigde zijn 25-jarige kamergenoot ervan dat hij de voordeur had laten open staan. Hierdoor was zijn hond weggelopen. De 25-jarige was het hier niet mee eens. Hij pakte een knuppel en sloeg zijn medebewoner een gekneusde arm.

Drank- en agressieproblemen
De man werd overgeplaatst naar een instelling in Annerveenschekanaal. Omdat hij daar een begeleider met de dood bedreigde, kon hij direct vertrekken. Hij verhuisde naar Wildervank, waar hij nu behandeld wordt voor zijn drank- en agressieproblemen.

(RTV Noord)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-