Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee bouwketen op bedrijventerrein uitgebrand

Foto: Marc Dol /RTV1

STADSKANAAL – Twee bouwketen op een bedrijventerrein aan de Klompenmaker in Stadskanaal zijn zondagavond uitgebrand. De brandweer ontving om 22.00 uur een melding van deze brand en rukte met een blusauto en een manschapswagen om de vlammen te bestrijden. Bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand in beide keten. Het vuur was snel onder controle, maar de brandweer kon niet voorkomen dat het vuur beide keten volledig verwoestte. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.