Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fiets mee voor Julians Stichting

(F: archief RTV1)

STADSKANAAL – Op zaterdag 20 mei organiseren medewerkers van ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal voor het zesde jaar een fietstocht voor Julians Stichting. Dit jaar voert de tocht de toerfietsers, mountainbikers en wielrenners vanaf Stadskanaal langs diverse routes door het Drentse landschap rondom Drouwen. Iedereen kan deelnemen aan de tocht.

Deelnemers hebben de keuze uit verschillende afstanden: 40, 60, 80 of 100 kilometer. Inschrijven kan via www.refajafietst.nl. Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving via de website tien euro voor volwassenen en vijf euro voor kinderen van twaalf tot zestien jaar. Kinderen tot twaalf jaar kunnen gratis meefietsen. Ook is het mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. De kosten voor volwassenen zijn dan € 12,50 en voor de leeftijdscategorie tussen 12 tot 16 jaar € 7.50.

De start is om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van Refaja aan de Boerhaavestraat 1 in Stadskanaal. Voor, tijdens en na afloop van de fietstocht is er gratis catering. Fietsers kunnen gebruik maken van een lunch bij de gezamenlijke pauzeplek in Drouwen. Ook is er koffie en thee en een broodje voor de start. Na de finish krijgen alle fietsers een pastabuffet aangeboden. Er is tevens een verloting met mooie prijzen.

Julians Stichting
Met de deelnamekosten wordt Julians Stichting gesponsord. Julian, de zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis overleed in juli 2011 op elfjarige leeftijd aan een hersentumor. Familie en goede vrienden hebben daarna Julians Stichting opgericht. Deze stichting doneert geschonken geld rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen. Meer informatie staat op www.juliansstichting.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.