Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veiling Haringparty Rotary brengt recordbedrag op (Video)

WEDDE – De veiling afgelopen vrijdag 30 juni tijdens de zevende haringparty van Rotary Westerwolde Hondsrug heeft een recordbedrag opgeleverd. “Hoe hoog het bedrag precies is weet ik nog niet, maar het is in ieder geval meer dan de 12000 euro van vorig jaar,” vertelt een zeer tevreden Anita Klompsma, voorzitter van de Rotary Westerwolde Hondsrug.

De veiling werd gehouden bij de prachtig gerestaureerde burcht van Wedde. Onder de deskundige en enthousiaste leiding van de bekende journalist en presentator Jacques d”Ancona werden o.a. schilderijen, sculpturen en andere kunstvoorwerpen geveild. De voorwerpen waren beschikbaar gesteld door een aantal overwegend regionale kunstenaars, waaronder de bekende kunstschilder Maya Wildevuur.

Hier een videoverslag:

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.