Direct naar de inhoud.

Haringparty brengt 5.500 euro op

  • door:
  • op:
Gea Bleuming (RTV1) naast veilingmeester Jacques d’Ancona

WEDDE – De achtste Haringparty georganiseerd door de Rotaryclub Westerwolde Hondsrug bij de Burcht in Wedde is een feit. In een goede sfeer werden de vele bezoekers door veilingmeester Jacques d’Ancona uitgedaagd om te bieden op prachtige schilderijen van Maya Wildevuur, Erik van Zwezerijnen en Olja Maier, mooie beelden van Jenny Derksen en Jozephine Wortelboer en een unieke hoed van Hetty de Jonge Krook.

Vaatje haring

Daarnaast kon er geboden worden op items van Schaap en Citroen, een wijnpakket van slijterij Muthert en een ‘bekende’ voorzittershamer die door leden van de Round Table voor de veiling was ingebracht. Als laatste ging het vaatje haring onder de hamer.

Goede doelen

Na de veiling ontvingen de vertegenwoordigers van vier goede doelen samen een mooi bedrag van € 5.500. Het ‘Kinderhotel de Burcht’ in Wedde, stichting ‘Droomkinderen’ in Bourtange en de projecten ‘Borgers moestuin’ en ‘Veur Elkoar’ waren zichtbaar blij met hun cheque. Na de veiling genoten de bezoekers volop van de nieuwe haring, het buffet, de drankjes en muziek van Lisa-Mae de Vries en Jasper Stuut.

  • Streekomroep RTV1 heeft video-opnamen gemaakt die nu via het lokale televisiekanaal te zien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-