Direct naar de inhoud.

Nieuw sportprogramma op RTV1 radio

  • door:
  • op:
Radio studio RTV1 Stadskanaal

RTV1 – Vanaf nu kunnen sportliefhebbers ook luisteren naar een sportprogramma op het radiokanaal van RTV1. “Sport in de Regio” is een nieuw programma op donderdag tussen 17.00 en 18.00 uur. De inhoud van het programma is voor een deel de regionale voetbalcompetities. Voor het andere deel krijgen de andere sportverenigingen aandacht. Ook worden er interviews afgenomen met trainers en bestuurders.

Alle sportverenigingen hebben een mail gekregen vanuit het programma, zodat zij hun nieuws en uitslagen kunnen doorgeven aan de programmamakers. Als u zelf sportuitslagen of sportberichten wilt sturen, kan dat naar sportinderegio@rtveen.nl

 

Eén reactie op “Nieuw sportprogramma op RTV1 radio”

  1. Vanaf nu kunnen sportliefhebbers ook luisteren naar een sportprogramma op het radiokanaal van RTV1. “Sport in de Regio” is een nieuw programma tussen 17.00 en 18.00 uur.

    Misschien handig om de dag van uitzending te vermelden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-