Direct naar de inhoud.

Terugzien: Lijsttrekkersdebat Borger-Odoorn

VERKIEZINGEN – Het is nog drie weken en dan gaan we met zijn allen naar de stembus. De komende weken zend RTV1 van alle drie de gemeentes een lijsttrekkersdebat uit. Gisteravond was het eerste lijsttrekkersdebat te zien vanuit het Hunebedcentrum in Borger.

De lijsttrekkers van de acht partijen in Borger-Odoorn deden daarin hun zegje over onder andere wonen, verkeersveiligheid en jongeren. Ben je er nou nog niet helemaal over uit op wie je moet stemmen? Misschien weet je het na het zien van de dabt. Hieronder is het debat terug te zien. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-