Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Halloweentocht in Nieuwe Pekela

Halloween in Nieuwe Pekela, ingezonden door Activekidz.

NIEUWE PEKELA – Op vrijdag 27 oktober vindt er een Halloweentocht plaats in Nieuwe Pekela, georganiseerd door Active Kidz.

De tocht start rond 20.00 uur bij jongerencentrum Linked en gaat via het park in Nieuwe Pekela weer terug naar Linked. De leeftijd voor deelname is vanaf 12 jaar! Aanmelden kan via aanmeldenactivekidz@hotmail.com

VRIJWILLIGERSWERK:
Active Kidz is een groep van ongeveer 20 enthousiaste vrijwilligers die proberen om een aantal keren per jaar activiteiten voor kinderen en jongeren te organiseren, denk hierbij aan buitenspeeldagen, zeskamp en zomerspelen. Active Kidz kan nog altijd vrijwilligers gebruiken, lijkt het u leuk om in een jong en enthousiast team vrijwilligerswerk te doen, mail dan ook naar bovenstaand e-mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.