Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Griezelen in de Maarsstee

Halloween Maarsstee

Halloween Maarsstee

STADSKANAAL – Vrijdag 27 oktober wordt er, net als voorgaande jaren, een Halloweentocht georganiseerd door kinderwerk Maarsstee/Maarswold in de wijk Maarsstee. Iedereen die een avondje wil griezelen is van harte welkom om mee te doen. Kinderen tot en met 12 jaar moeten wel onder begeleiding van een volwassene zijn.

Gratis

De avond start om 19:15 uur en de deuren van Buurtcentrum Maarsstee aan de Nederlandlaan 7b gaan om 19:00 uur open. De griezelavond is voor iedereen gratis. Opgave is wel verplicht en kan tot en met donderdag 26 oktober via mrosingsiebring@gmail.com. Voor meer informatie kijk op de Facebook pagina van kinderwerk Maarsstee/Maarswold.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.