Direct naar de inhoud.

Griezelen in de Maarsstee

  • door:
  • op:
Halloween Maarsstee
Halloween Maarsstee

STADSKANAAL – Vrijdag 27 oktober wordt er, net als voorgaande jaren, een Halloweentocht georganiseerd door kinderwerk Maarsstee/Maarswold in de wijk Maarsstee. Iedereen die een avondje wil griezelen is van harte welkom om mee te doen. Kinderen tot en met 12 jaar moeten wel onder begeleiding van een volwassene zijn.

Gratis

De avond start om 19:15 uur en de deuren van Buurtcentrum Maarsstee aan de Nederlandlaan 7b gaan om 19:00 uur open. De griezelavond is voor iedereen gratis. Opgave is wel verplicht en kan tot en met donderdag 26 oktober via mrosingsiebring@gmail.com. Voor meer informatie kijk op de Facebook pagina van kinderwerk Maarsstee/Maarswold.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal