Direct naar de inhoud.

Fright Night bij Museumspoorlijn STAR

  • door:
  • op:

STAR stoomtrein herfstSTADSKANAAL/VEENDAM – Neem een duik in het verleden tijdens deze spannende spooktocht. Het is donker, in de verte klinken onheilspellende geluiden. Durf jij ons te helpen in de strijd tegen losgeslagen veengravers en werklui? Beleef het mee tijdens de Fright Night op zaterdagavond 19 oktober bij Museumspoorlijn STAR.

Emplacement Stadskanaal
De route wordt gelopen op het eigen terrein van Museumspoorlijn STAR, waarbij je niet alleen buiten, maar ook door de gebouwen van de STAR geleid wordt! We hebben een heel aantal enge verrassingen voor jullie in petto. De minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je mee met het eerste programma. Alleen onder begeleiding van een volwassene. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan kun je helaas niet meedoen.

S.T.A.R.

Reserveren aanbevolen
Er is slechts een beperkte plaatsruimte voor dit arrangement. Voorkom teleurstellingen en koop je kaarten dus vooraf. Kaarten zijn online te koop via de website: www.stadskanaalrail.nl. Er kan gestart worden op meerdere tijden: 18.30, 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur. De prijs is € 15,50.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal