Direct naar de inhoud.

Museumspoorlijn STAR in kerstsferen

  • door:
  • op:

.
STADSKANAAL/VEENDAM – Proef de sfeer van kerst en winter bij Museumspoorlijn STAR. Het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 december staat in het teken van de kerst.

Op zaterdag 21 december brengt de Noordpool Express de Kerstman naar Veendam. Op 21 en 22 december rijdt de Kerstmarkt Express naar de kerstmarkt in Veendam.

Noordpool Express: Intocht Kerstman in Veendam
De Kerstman wordt op zaterdag 21 december met de trein opgehaald in Veendam. Kaartjes zijn, zolang de voorraad strekt, gratis af te halen bij Cigo Totaalgemak in Veendam. De Noordpool Express vertrekt om 16.15 uur vanaf station Veendam.

Kerstmarkt in Veendam
Op 21 en 22 december rijdt de Kerstmarkt Express naar Veendam. Daar kunt u de sfeervolle kerstmarkt in het centrum bezoeken. Op zaterdag 21 december vertrekt de Kersmarkt Express om 15.00 uur uit Stadskanaal. Om 20.00 uur ’s avonds gaat de trein weer terug naar Stadskanaal.

Op zondag 22 december vertrekt de trein ook om 15.00 uur uit Stadskanaal. De terugrit gaat om 18.10 uur uit Veendam. Reserveren voor deze ritten is niet nodig. Kaartjes zijn te koop bij de loketten op de stations Veendam en Stadskanaal.

Meer informatie
Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, over deze ritten is te vinden op: www.stadskanaalrail.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal