Direct naar de inhoud.

Gratis met je beer mee met de Teddyberenexpress

  • door:
  • op:
foto: Lars Blaauw

Traditiegetrouw rijdt op Tweede Pinksterdag (6 juni) de Teddyberenexpress. Met een teddybeer kunnen kinderen op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.
 

Ook een levensgrote beer gaat met de trein mee. Beregezellig natuurlijk! En is je beer ziek? Dan maakt de berendokter hem weer beter.
 

Dienstregeling

De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam. Om 10.45, 13.30 en 15.50 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 12.00, en 14.40 uur.
 

Kaartjes

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben.  Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene.  Een retourkaartje Stadskanaal – Veendam voor 12 jaar en ouder is €15. Kaartjes zijn online te koop via de website van de STAR of op Teddyberendag ter plekke aan het loket in Stadskanaal of Veendam.

Alle info op www.stadskanaalrail.nl
 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal