Direct naar de inhoud.

Sinterklaasritten Museumspoorlijn STAR afgelast

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De Sinterklaasritten van Museumspoorlijn STAR gaan niet door.  Met de nieuwe coronamaatregelen ziet de STAR geen kans om een leuke en gezellige treinrit met de Sint te kunnen organiseren.

De ritten met de goedheiligman stonden gepland voor 21, 27 en 28 november. De ruimte in de trein en station is beperkt, hierdoor is het lastig om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.  Museumspoorlijn STAR vindt het jammer dat de ritten voor het tweede achtereenvolgende jaar niet doorgaan.

Decemberritten

In december staan ook nog treinritten gepland; of deze ritten doorgaan is nog niet bekend.  Dat zal afhangen van de op dat moment geldende coronamaatregelen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal