Direct naar de inhoud.

Extra activiteiten komend weekend bij STAR-dagen

  • door:
  • op:
Foto: Lars Blauw / STAR

STADSKANAAL – Museumspoorlijn STAR organiseert komend weekend extra activiteiten. Oorspronkelijk zou het evenement ‘Stadskanaal onder stoom’ plaatsvinden, maar net als in 2020 kan dit door de coronamaatregelen niet doorgaan. In plaats daarvan zijn er extra treinritten met de stoomtrein en ook is de werkplaats te bezichtigen. 

De treinen rijden zaterdag en zondag om 10.00, 12.10, 14.30 en 16.30 uur. Tijdens de ritten kun je bij reservatie ook kiezen voor een high tea in één van de rijtuigen. Deze high tea’s zijn volledig in Alice in Wonderland thema.

Op en rond de opstelplaats in Stadskanaal staan diverse oude voertuigen en is de werkplaats geopend. Voor mensen die alleen willen kijken niet mee willen met de stoomtrein is er een speciaal perronkaartje. Voor meer meer informatie op de website van STAR.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal