Direct naar de inhoud.

Fright Night gaat niet door bij de STAR

  • door:
  • op:
Museumspoorlijn STAR

STADSKANAAL/VEENDAM – De Fright Night, die op zaterdagavond 19 oktober gepland stond bij Museumspoorlijn STAR, gaat niet door. Er is te weinig deelname voor de spooktocht. Woordvoerder Lars Blaauw van de STAR: “Omdat er veel voorbereid moet worden hebben we helaas moeten besluiten om het evenement te annuleren”.

Reeds gekochte kaarten
Deelnemers die kaarten online gekocht hebben worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Zij krijgen het volledige bedrag teruggestort. Hoewel de Fright Night niet doorgaat rijdt de trein wel in de herfstvakantie. Op zondag 20, dinsdag 22, woensdag 23 en zondag 27 oktober rijdt de stoomtrein tussen Stadskanaal en Veendam. Omdat het Oktobermaand Kindermaand is mogen kinderen t/m 11 jaar op deze dagen gratis mee. Daarnaast kun je op 27 oktober meedoen aan een leuke speurtocht. Reserveren voor deze ritten is niet nodig-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal